عنوان : در اصلاح ساختار سازمان شناسایی نقاط قوت و ضعف مهم است
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۵

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

امروز سه شنبه مورخ 15/8/97 بیمارستان سلامت توسط معاونت توسعه دانشگاه به همراه مدیران ارشد مورد ارزیابی عملکرد قرار گرفت. در این پایش حوزه های مختلف پشتیبانی بیمارستان از قبیل مالی- اداری- تاسیساتی- فنی و خدماتی مورد بازدید کارشناسان قرار گرفت و پس از بازدید جهت جمع بندی مطالب خود در حضور دکتر خلیلی معاونت توسعه دانشگاه و رییس بیمارستان دکتر حیدری اقدام به ارائه گزارش نموده و دیدگاه و نظرات کارشناسی خود را بیان کردند در این بازدید دکتر حیدری ضمن تشکر و قدردانی از بازدیدکنندگان گفت اینگونه پایش ها باعث شناسایی نقاط قوت و ضعف و اصلاح ساختار سازمان می شوند و ادامه داد بیمارستان تاکنون توانسته است در چند سال متوالی درجه یک اعتبار بخشی را کسب کند.

در پایان دکتر خلیلی پس از شنیدن گزارش کارشناسان گفت بیمارستان درآمد خاص و نظم خاص داشته و تاکنون توانسته است حالتی مطلوب و رضایت بخش از خود ثبت کند ولی انتظار می رود براساس موجودی بیمارستان و تخصیص های مالی صورت گرفته در زمینه طرح های عمرانی و هتلینگ اقدام بیشتر و حرکتی رو به جلو داشته باشد.

کلیه حقوق این سایت متعلق به بیمارستان سلامت می باشد.