عنوان : اجرای كنفرانس وبای التور
زير عنوان : وبای التور یکی از بیماریهای اسهالی واگیردار است که توسط نوعی باکتری به نام ویبریوکلرا ایجاد می شود.
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۷

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

با توجه به شروع فصل گرما بعضی از بیماریهای واگیر و خطرناک ممکن است از طریق آب آلوده یا مواد غذایی ناسالم و غیر بهداشتی به افراد جامعه منتقل شود. یکی از این بیماریها وبای التور می باشد.

با توجه به اهمیت موضوع و به منظور بالا بردن سطح آگاهی کارکنان و شناخت علائم این بیماری و راههای پیشگیری آن کنفرانس التور در بیمارستان با برنامه ریزی واحد آموزش توسط کارشناس کنترل عفونت انجام شد.

کارشناس کنترل عفونت پس از ارائه مطالب کلی و بیان علایم و راه های پیشگیری آن گفت : از عوارض این بیماری اسهال شدید همراه استفراغ و گاهی بدون تب است و بیمار معمولا دچار عطش فراوان می شود. در این بیماری از دست رفتن آب و املاح بدن می تواند به سرعت و در 3 تا 4 ساعت سبب کم آبی شدید بدن و مرگ شود به خصوص اگر آب و املاح از دست داده شده جبران نشود.

وی افزود راه های انتقال بیماری التور از طریق آب آلوده و شستشوی میوه و سبزیجات با آب آلوده و از فردی به فردی دیگر از راه های تماس مستقیم و غیر مستقیم صورت می گیرد.

گروه هدف این کنفرانس همه کارکنان بوده و شرکت کنندگان پس از شنیدن مطالب در پس آزمون شرکت کرده و به سئوالات تدوین شده پاسخ دادند.

کلیه حقوق این سایت متعلق به بیمارستان سلامت می باشد.