عنوان : اجرای برنامه عملیاتی بهداشت دست به مناسبت روز جهانی بهداشت دست
زير عنوان : اهمیت دستها در انتقال عفونت بیمارستانی کاملا مشخص و واضح است و از طریق رعایت بهداشت دستها می توان خطر انتقال عفونتها را به حداقل رساند.
 ۱۳۹۶/۰۲/۲۰

روز جهانی بهداشت دست گویای اهمیت موضوع در پروسه پیشگیری و درمان انواع بیماری در سطح جامعه و به ویژه مراکز بیمارستانی است و به همین مناسبت برنامه عملیاتی بهداشت دست در بیمارستان سلامت اجرا گردید.قبل از اجرای برنامه دکتر حیدری رییس بیمارستان در میان جمع کارکنان در خصوص وجود فلور موقت پوست و میکروبهای کلونیزه شده روی دست و انتقال آنها از این طریق و بروزعفونتهای بیمارستانی سخنانی ایراد کرد و در ادامه خانم علی نوری زاده کارشناس کنترل عفونت بیمارستانی نیز رعایت بهداشت دست را یکی از اقدامات مهم در به حداقل رساندن عفونتهای بیمارستانی و مقاومتهای آنتی بیوتیکی عنوان کرد و گفت نام گذاری روز جهانی بهداشت دست تایید کننده اهمیت این موضوع است.

به صدا درآمدن زنگ بهداشت دست ساعت 12 ظهردر بیمارستان و شستن و هندراب دستها به صورت نمادین توسط کارکنان بخشهای درمانی و تهیه 100 عدد محلول هندراب جیبی و توزیع آن بین کارکنان و تنظیم و توزیع پمفلت بهداشت دست از جمله برنامه های عملیاتی این روز بود.