عنوان : تجمع كاركنان بیمارستان سلامت در روز نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت
زير عنوان : از فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب: اینکه من عرض می کنم روز نه دی در تاریخ ماندگار است به خاطر این است مردم بیدارند. همین است که کشور شما را نگه داشته است. عزیزان من؛ همین است که انقلابتان را حفظ کرده است.
 ۱۳۹۵/۱۰/۰۹

از فرمایشات رهبر معظم انقلاب: اینکه من عرض می کنم روز نه دی در تاریخ ماندگار است به خاطر این است مردم بیدارند. همین است که کشور شما را نگه داشته است. عزیزان من؛ همین است که انقلابتان را حفظ کرده است.

در روز نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، کارکنان بیمارستان سلامت با تجمع در مقابل ساختمان مدیریت بیمارستان میثاق و عهد خودرا با رهبر حکیم و فرزانه انقلاب تجدید نموده و بیزاری خود را از منافقان و مخالفان انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام نمودند.