عنوان : برگزاری جلسه هم اندیشی_ آموزشی نسل نوین اعتبار بخشی در بیمارستان سلامت
 ۱۳۹۵/۰۵/۱۲

امروز کارکنان بیمارستان سلامت در خصوص شناخت سنجه ها و آموزهای نسل نوین اعتبار بخشی با حضور رییس و حوزه مدیریت گردهم آمده و در این خصوص بحث و تبادل نظر کردند در این جلسه کلیه واحدهای اداری، پشتیبانی، درمانی بیمارستان شرکت کرده و پس از سخنان کارشناس بهبود کیفیت و مدیر خدمات پرستاری بیمارستان در مورد سنجه های اعتبار بخشی دکتر حیدری رییس بیمارستان به طور مفصل در مورد ویژگیهای نسل سوم اعتبار بخشی ملی و همچنین تفاوت آن با سنجه های قبلی و مزیت های آن صحبت و تمام اهداف و محورها را برای کارکنان تشریح نمود و سپس ضمن تشکر از همه کارکنانی که در اعتبار بخشی سال گذشته زحمت کشیده و موجب ارتقای درجه بیمارستان و نیل به درجه یک شده اند درخواست نمود در مورد سنجه های جدید آموزشهای مکرر انجام شود و فرایندها مطابق با استانداردهای اعتباربخشی تعریف تا منجر به کارایی و اثر بخشی خدمات شده و هدف نهایی آن که ارایه خدمات مطلوب و با کیفیت و ایمن برای بیمار باشد محقق شود.